- GAGMAN PRODUCCIONS

Gagman Produccions SL neix l'any 2011, per estrenar una nova etapa de Clownic amb el primer espectacle de creació i producció pròpies, Ticket, comptant amb la col·laboració de Tricicle.

Durant més de 18 anys Clownic va ser la segona companyia de Tricicle. En tot aquest temps la companyia va interpretar fidelment per tot arreu els diferents espectacles de Tricicle: Manicomic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit, Garrick i 100% Tricicle.

Després d'haver complert la majoria d'edat com a companyia, vam decidir independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara dinem junts els diumenges).

Després de l'èxit i el reconeixement aconseguits a Espanya i a escala internacional amb Ticket, la primera producció de Gagman Produccions amb Clownic, vam continuar la nostra aventura amb Jobs, que segueix.Després arriba Turist, el tercer espectacle propi amb el qual consolidem el nostre estil i la nostra personalitat.

Amb S.A.C compilen alguns dels millors moments d'aquests 8 anys des de la creació de Gagman Produccions per oferir un espectacle de petit format amb dos actors. D'aquesta manera volem portar el nostre humor als espais on seria impossible encabir els espectacles de Clownic.

Un altre projecte de Gagman Produccions ha estat la creació de la companyia "La Ridens" amb l'espectacle Snowfoot, dirigit al públic familiar.

 - GAGMAN PRODUCCIONS

 - GAGMAN PRODUCCIONS