Home » SNOWFOOT

SNOWFOOT

 - GAGMAN PRODUCCIONS

Dos components de Clownic de Tricicle, Edu Méndez i Gerard Domènech, hem creat "La Ridens", una nova companyia sota el segell de Gagman Produccions SL, que ve a ser la germana petita de Clownic.

Seguim amb la filosofia de fer riure a l'espectador cada pocs segons emprant el llenguatge universal del teatre de gest. Després de tants anys interpretant els espectacles de Tricicle no ens volem desprendre d'un estil que ja reconeixem com a propi, però evolucionem introduint algunes novetats.

La Ridens neix conjuntament amb la creació d'Snowfoot. Un espectacle que aprofundeix en la idea que l'espectador a més de riure sense parar pugui també identificar-se amb les situacions que es produeixen i amb el que senten els personatges. Volem riure i a més emocionar-nos. Ens estarem fent grans?

Snowfoot és un espectacle de teatre gestual cómic pensat per arribar a tots els públics. Ens explica l'aventura de dos expedicionaris que han fugit de l'escomesa d'un bigfoot enmig d'una tempesta de neu i es troben de sobte dins d'una cova amb el nadó del bigfoot . Mentre troben una solució, en tenen cura i en els pocs moments que poden relaxar-se somien el que pot passar en el futur. Tornaran a casa? Restaran per sempre a la cova del bigfoot? Que passaria si s'emportessin el petit bigfoot a viure entre humans? Decisions difícils com la vida mateixa.

L'espectacle toca des de l'humor temes com la inexperiencia dels pares novells, el fet d'enfrontar-se a les responsabilitats quotidianes, conviure amb un altra persona, el sentiment de sentir-se fora de lloc, el bullying escolar... com la vida mateixa!

A Snowfoot ultilitzem elements com el treball de màscares, la manipulació d’objectes i titelles, així com les projeccions audiovisuals on la mateixa escenografía funciona alhora com a pantalla.

El fet de formar un equip de 3 persones, 2 actors i un tècnic, i de jugar la mateixa escenografía per fer els canvis de vestuari, sense necessitat de comptar amb massa espai entre cametes, fa que Snowfoot sigui una proposta adaptable a gairebé qualsevol espai. Això si, encara no ens atrevim a fer-lo sota l’aigua.

VÍDEO PROMO

DOSSIER

DOSSIER - GAGMAN PRODUCCIONS
DOSSIER DOSSIER [4.189 Kb]

FITXA TÈCNICA

FITXA TÈCNICA - GAGMAN PRODUCCIONS
FITXA TÈCNICA FITXA TÈCNICA [430 Kb]